Knižní novinky měsíce září

Ani v září a v říjnu se webové zpravodajství magazínu Týden neobešlo bez knižních novinek. Aby vám žádná neunikla, najdete také zde výběr článků v chronologickém pořadí:

První zářijový týden přinesl v článku Půlstoletí s Cimrmanem, kočičí host i komerční úspěch anotace k jednotlivým titulům od autorů jakými jsou Zdeněk Svěrák, Markéta Šichtařová, Takaši Hiraide nebo Sandra Brown. 

Druhý zářijový týden jsme se podívali na zoubek románu Sova od nakladatelství Plus nebo si připomněli práce německé spisovatelky Ellen Marie Wisemanová díky titulu Tmavé stěny Willardu. To vše ve článku Trapisté, čarodějnice a dívka odpočívající v sovím peří.

Třetí týden nechyběl známý detektiv Hercule Poirot, vše o něm najdete pod titulkem: Poirot v akci, mistryně v šachu a zranitelné oběti.

Na sklonku měsíce byl vydán článek, který přinesl krom příslibů v titulku Lída Baarová, pedofilní vrah a monology k mrtvým, také například anotaci k druhé knize Marty Davouze Loď v Bretani. 

Oběšení psi, dům slonů a Harry Potter je článkem, který uzavírá měsíc září a čím jiným, než dlouho očekávaným titulem o magickém učni Harrym. Tentokrát však líčí Potterovy osudy již z perspektivy dospělého člověka a namísto beletristického románu předkládá divadelní hru. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky